Jasonas Sudeikis ir Oliwija / Wilde Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Jasono Sudeikio prašymas dėl vaikų globos prieš Olivia Wilde buvo atmestas, teisėjui nusprendus, kad jų vaikų gimtoji valstija yra Kalifornija.

Sudeikis su Olivia Wilde susituokė 2013 metais, o išsiskyrė 2020 metų lapkritį. Būdami kartu jie susilaukė dviejų vaikų – aštuonerių metų sūnaus Otiso ir penkerių metų dukros Daisy.

Ted Lasso“ serialo žvaigždė Sudeikis 2021 m. spalį iškėlė bylą prieš savo buvusiąją Niujorko šeimos teisme dėl jųdviejų vaikų.

Nors 38 metų Wilde nori sūnaus Otiso (8) ir Daisy (5) Los Andžele ir galbūt Londone, kur gyvena jos dabartinis vaikinas muzikos garsenybė Harry Styles, 46 metų Sudeikis nori gyventi su jais Brukline.

Sudeikis, baigęs filmuotis trečiajame finaliniame sezone populiariame „Apple TV“ šou „Ted Lasso“, ruošiasi išvykti iš JK.

Jo pradinė byla buvo atmesta, nes teisėjas nustatė, kad Niujorkas nebuvo vaikų namai, remiantis teismo dokumentais.

Gegužės 17 d. Wilde pateikė peticiją „nustatyti tėvų santykius Kalifornijos aukštesniajame teisme, Los Andžele“, o jos teisininkų komanda gegužės 18 d. pasiūlė teisiškai atmesti Sudekio bylą. Tai reiškia, kad dabar byla bus tęsiama nagrinėti Kalifornijoje.

Teisinė paraiškoje, kurią rugpjūčio 5 d. pasirašė Danielle M. Rodriguez, Esq. Teismo teisėjas rašo: „Teisėjas Powellas ir šis teisėjas sutiko, kad Niujorkas nėra tiriamųjų vaikų gimtinė; o Kalifornija buvo vaikų namų valstija.

Todėl dėl 2022 m. liepos 15 d. protokole nurodytų priežasčių atsakovo prašymas atmesti 2021 m. spalio 21 d. pateiktus prašymus dėl globos yra tenkinamas, nes šis teismas nustato, kad Niujorkas neturi jurisdikcijos nagrinėti prašymų dėl globos, kaip Niujorkas, nes Niujorkas nėra tiriamųjų vaikų gimtinė“.

Daily Mail“ trečiadienį pranešė, kad Olivia Wilde buvo įsiutusi po to, kai balandžio mėnesį Las Vegase vykusiame „CinemaCon“ parodoje jai buvo įteikti teisiniai skyrybų dokumentai tiesiai ant scenos prieš žiūrovų auditoriją, kuomet ji reklamavo savo naują filmą „Nesijaudink, brangusis“.

Praėjusį mėnesį pateiktoje byloje aktorė ir režisierius teigė, kad Sudeikis bandė ją agresyviai sugėdinti ir „grasinti“, tuomet kai ji buvo buvo ant scenos.

Wilde tvirtino, kad Sudeikis naudojo „neįtikėtiną teisinę taktiką“ ir pridūrė: „Jasono veiksmai buvo aiškiai skirti man grasinti ir pagauti mane nepasiruošusią“.

Jis galėjo man dokumentus įteikti mandagiai, bet vietoj to nusprendė man juos įteikti kuo agresyvesniu būdų.“

Booksmart“ filmo režisierė Wilde taip pat tvirtino, kad tai buvo nesąžininga vaikų atžvilgiu.

Faktas, kad Jasonas sugėdintų mane profesinėje srityje ir tokiu būdu viešai parodytų mūsų asmeninį konfliktą, labai prieštarauja mūsų vaikų interesams“, – tvirtino Wilde. „Kadangi Jasonas aiškiai pasakė, kad mes negalėsime to išspręsti savo vaikų labui už teismų sistemos ribų, todėl aš pateikiau peticiją dėl globos Los Andžele.

Tačiau vienas Sudeikiui artimas šaltinis žurnalistams sakė, kad aktorius „iš anksto nežinojo nei laiko, nei vietos, kada bus pristatytas vokas… ir jis niekada neragintų, kad Wilde vokas būtų įteiktas tokiu nepagarbiu būdu.

Teismo dokumentuose Wilde teigė, kad duetas sutiko ateinančiais metais leisti savo vaikus į mokyklą Los Andžele, nes Sudeikis turėjo filmuoti paskutinį „Ted Lasso“ sezoną Londone.

Tačiau neseniai Jasonas nusprendė, kad nori kitiems metams išvykti į Niujorką, kol nedirbs, ir norėjo, kad vaikai būtų su juo per šias atostogas“, – tvirtino aktorė. „Kai nesutikau, nes vaikai jau keletą metų negyvena Niujorke, Jasonas pateikė šiuos dokumentus.

Sudeikis nusiuntė pareiškimą teismui, sakydamas, kad jų namai Brukline visada buvo šeimos nuolatinė gyvenamoji vieta ir kad Wilde bandė jį apgauti, reikalaudama, kad jų vaikai gyventų Los Andžele.

Ar tai būtų gerai, ar tai būtų blogai, aš esu niujorkietis“, – pareiškime sakė Sudeikis ir pridūrė, kad jų vaikams geriausia augti Brukline. Wilde, kurios santykiai su Henry Styles tapo vieši 2021 m. sausį, tvirtino, kad vaikai didžiąją paskutiniųjų ketverių metų dalį praleido Los Andžele arba Londone, netgi lankė abiejų miestų mokyklas.

Pirma, Olivia pasakė, kad jei aš negyvensiu visą laiką Los Andžele, ji leis man praleisti laiką su Otisu ir Daisy savaitgaliais ir atostogų laikotarpiais, taip atimdama iš manęs teisę auklėti vaikus svarbiais jų gyvenimo laikotarpiais“, – pareiškime sakė Sudeikis.

Antra, Olivia pasakė, kad ji ketina persikelti su vaikais į Londoną, kai mokyklos metas baigsis 2023 m.“, – pridūrė jis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: