instagram.com/caitinkitten archyvo nuotr.

Mada žingsnis po žingsnio eina pirmyn ir vis keičiasi. Dabar mados pasaulis tampa draugiškesnis kitokiems modeliams. Seniau egzistavo tam tikros taisyklės: porcelianinė oda, tobuli kūno matmenys, idealūs veido bruožai. Dabar būti viso to dalimi yra žymiai paprasčiau. Tikriausiai vienas iš svarbiausių kriterijų būti išskirtiniu savo bruožais ar išvaizda. Mados pramonėje būti kitokiu yra didelis asmeninis pliusas, nes visada esi pastebėtas ir gali sulaukti nemažai naudingų pasiūlymų.

Būtent tokia ir yra mergina Caitin Stickels 29-erių metų modelis, kuri turi „katės akies sindromą“. Tai chromosomų anomalija, kuri paveikia daugelį skirtingų kūno dalių. Būklės požymiai ir simptomai labai skiriasi, tačiau gali būti ir akių, ausų, širdies ir (arba) inkstų sutrikimų. Šis retas sindromas pasitaiko tik 1 iš 150 000 žmonių pasaulyje. Caitin yra pirmoji, kuri dirba modeliu ir turi tokį sindromą. Būti pirmam dažnai būna labai sunku, nes turi pralaužti ledus ir didelius kalnus nuversti tam, kad įrodytum ne tik sau, bet ir visiems aplinkiniams, bei pasauliui, kad tam tikras sutrikimas tai nėra liga, kuri yra užkrečiama.

Neseniai Caitin Stickels turėjo fotosesiją, kurios nuotraukos kalba pačios už save. Nuotraukos ne tik įspūdingos, bet tuo pačiu metu jos labai pompastiškos. Puikus fotografo Nick Knight darbas. Jis nuotraukose perteikė tikrąją jos asmenybę ir didelį meniškumą. Su kitokiais modeliais dirbti būna ne tik didelis iššūkis pačiam fotografui, bet ir modeliui. Juk reikia nusiteikti ir parodyti pasauliui, kad galbūt tavo minusas yra didžiulis pliusas.


View this post on Instagram

A post shared by Caitin Stickels (@caitinkitten) on

Caitin tikisi, kad ateityje bus labiau skiriama dėmesio tokiems modeliams, kurie turi genetinių sutrikimų. Dabar šioje sferoje dar labai reikia tobulėti. O tokie modeiai kaip Caitin yra kažkuo unikalūs ir savotiški mados pasaulyje.

Todėl dažnai jiems reikia puikių žmonių, kurie galėtų ne tik pagelbėti kontraktų klausimais, bet ir labiau įsilieti į didelę industriją, nes vis dar kreivai žiūrima į tokius modelius. Nors požiūris keičiasi, bet tai lėtas procesas, kuris užtrunka ne vienerius metus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitin Stickels (@caitinkitten)

Jos patarimas žmonėms, kurie galbūt kompleksuoja dėl savo negalios yra toks: svajoti reikia aistringai. Juk žmonės kartais elgiasi kaip veidrodžiai ir atspindi kitų žmonių ne tik norus, bet ir kalbasAš nesislepiu, bet taip pat nemanau, kad reikia būti itin matomai. Aš jaučiu, kad gyvenu, kvėpuoju, egzistuoju iš esmės ir neslepiu savęs. Aš visada buvau atvira žmonėms ir jeigu pažvelgę į mane išvysite kažką intriguojančio, tai prieikite ir paklauskite. Jei klausite apie mano akis, aš neturiu jokių problemų apie tai kalbėti. Aš esu tokia, kokia esu.“ – Taip teigė Caitin viename iš savo interviu.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitin Stickels (@caitinkitten) on

Mados pramonėje reikia įvairovės. Ir nesvarbu ką kartais sakys aplinkiniai. Svarbiausia žinoti savo tikslą ir jo kryptingai siekti. Tuomet ir pradeda pildytis didelės svajonės. O Caitin Stickels yra viso to pavyzdys. 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitin Stickels (@caitinkitten) on

View this post on Instagram

A post shared by Caitin Stickels (@caitinkitten) on

Taip pat skaitykite: Kaip užauginti miliardierių ir išlikti manekene iki 70-ties

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: