© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Rygoje sugriuvus didžiausio Baltijos šalyse prekybos tinklo “Maxima” parduotuvei, vienas jo akcininkų Ignas Staškevičius teigia negalintis pasakyti, kodėl “Maxima” grupė iš karto nepranešė, jog sugriuvęs pastatas priklauso didžiausiam jos akcininkui Nerijui Numavičiui.

“Nemanau, kad tai buvo daroma sąmoningai. Niekas neturėjo iliuzijų, kad tokie dalykai gali likti neišaiškinti. Bet čia ne nusikaltimas – būti pastato savininku. Tikrai nemanau, kad tai buvo padaryta sąmoningai”, – portalui vz.lt teigė I.Staškevičius.

Didžiausias “Vilniaus prekybos” akcininkas N.Numavičius netiesiogiai valdo Latvijos bendrovę “Tineo”, kuriai priklauso sugriuvusi prekybos centro pastato Rygoje dalis.

I.Staškevičius teigė, kad situaciją Rygoje vertina kaip progą, kai “Maxima” gali parodyti savo jautrumą nukentėjusiems, žuvusiųjų artimiesiems ir visuomenei.

“Šią situaciją vertinu kaip progą, kai “Maxima” gali parodyti savo jautrumą nukentėjusiems, žuvusiųjų artimiesiems ir apskritai visuomenei. Parodyti, kad tai yra normali bendrovė, kuri galbūt ir suklydo komunikuodama, bet vis tik gali atskleisti savo gebėjimus suprasti ir pasirūpinti. Tikiu, kad pasitaisyti niekada nėra vėlu”, – sakė vienas “Vilniaus prekybos” akcininkų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: