(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Nuo tilto numestas šuo – šiandieninė aktualija, pašiurpinusi ne vieną tautietį ir privertusi susimąstyti, kiek žiaurumo mes turime. Šis įvykis tik dar kartą priminė, kad per mažai visuomenė skiria dėmesio tiems, kurie yra bejėgiai apsiginti nuo žmogaus. Tiesa ta, kad žmonės žiauriai elgiasi su gyvūnais kasdien tik žiniasklaida neklapsi akimis, o mes užsidėję neperšviečiamus akinius dangstomės tikėjimu, kad, kai nematai – tai ir širdies neskauda.

Šio susitikimo metu mes norime pasidalinti savo patirtimi kaip daugybė gyvūnų patiria kančias kasdien, kaip mažai žmonėms rūpi aplinka, kurioje jie gyvena. Ateik į neformalų susitikimą su žmonėmis, kuriems svarbu, kad sužinotum kitokią nuomonę ir gautum kuo daugiau informacijos.

Kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį iki pat Šv. Kalėdų VšĮ “Miegantys drambliai” salėje (Žemaičių g. 31/ Savanorių pr. 66) vyks tokie susitikimai aktualiomis žaliųjų, gyvūnų teisių bei ekologijos temomis. Užtenka abejingai stebėti – metas būti sąmoningam ir veikti. Toks neformalus susitikimas tema: „Žiaurumo su gyvūnais kasdienybė“ vyks jau šį trečiadienį (lapkričio 25 d.) . Laukiame visų, kuriems tai įdomu ir kurie nori pasidalinti savo mintimis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: