(c) Cecil Mathieu archyvo nuotr.

Nors šiluma, rodos, labai pamažėle tesiruošia sugrįžti į Lietuvą, “Palėpės muzika” turi Jums puikų receptą, kaip širdyje jau dabar susikurti pavasarį – tereikia vasario 5 d. 19 val. užsukti į Kauno Ryšių istorijos muziejų, kuriame šįsyk – ypatingai gaivi, šviežia ir dar negirdėta porcija geros muzikos iš Prancūzijos – amerikietis Ken Stringfellow, bei pavasarinio vėjo gaudymo ekspertas – Andrius Kaniava.

Ken Stringfellow (gim. 1968) – amerikiečių dainininkas, muzikos bei tekstų kūrėjas, jau daugiau nei du dešimtmečius vadinamas alternatyviosios muzikos ikona, vienos iš labiausiai kritikų išliaupsintos power pop grupių „The Posies“, įkūrėjas, keletą metų koncertavęs su grupe R.E.M., Big Star, kūręs bendrus projektus su Snow Patrol, Neil Young ir net broliukais iš Latvijos – Brainstorm. 1997 – aisiais pradėjęs solinę karjerą Kenas jau išleido keturis emocingos ir subtilios kūrybos albumus, kuriuose pina power pop, roko stilistikas ir toliau nenustoja stebinti gerbėjų naujais užmojais, projektais bei idėjomis. Viena iš Keno aistrų – bendravimas su žmonėmis, todėl jis stengiasi koncertuoti vis naujose, dar neaplankytose šalyse, pačiose įvairiausiose vietose, nesvarbu, ar tai būtų milžiniška arena, ar jauki kamerinė erdvė – svarbiausia – rasti ryšį su savo publika. Pirmą kartą besilankysiantis mūsų šalyje Kenas su nekantrumu laukia progos susipažinti ir su Lietuvos klausytojais.

Andriaus Kaniavos vardo jau seniai priminti nereikia ne tik Keistuolių teatro gerbėjams, bet ir visiems dainuojamosios poezijos mylėtojams. Vienas „Palėpės muzikos“ publikos mėgstamiausių atlikėjų kiekvieno apsilankymo Kaune metu dovanoja ne tik lyriškų, šiltų, pianino ar gitaros skambesio lydimų autorinių dainų, bet ir ironiškos, šmaikščios, pašėlusios kūrybos, kuri į švelnią dainuojamosios poezijos nuotaikų gamą kartais įberia gerokai aštresnių roko prieskonių.

Kada: vasario 5 d. 19 val.
Kur: Ryšių istorijos muziejaus salė, Kaunas
Bilietai visose TIKETA kasose

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: