Kino filmo "How to Plan an Orgy in a Small Town" kadras

Nesileiskit apgaunami šio filmo pavadinimo ir nesitikėkit vien tik nuogybių ir begalės sekso. Jeremy LaLonde naujasis filmas yra labiau vertingas nei pornografinis. Paprasta ir visiškai žavinga komedija apie draugus ir kaimynus, kurios centre planuojama orgija su neeiliniais dalyviais.

Istorijos veiksmas vyksta mažame miestelyje, kuriame atrodo jog visi visus pažįsta ir nieko įdomaus atsitikti ten net ir negali. Pagrindinė veikėja Cassie (Jewel Staite) sulaukia pranešimo jog mirė jos mama, todėl tikėdamasi gauti vertingą palikimą ji grįžtą į savo gimtąjį miestą. Motinos ir dukters santykiai nebuvo patys artimiausi, tad mamos netektis nebuvo skaudžiausia patirtis jos gyvenime. Viskas ko jai reikėjo iš šios kelionės į gimtinę, tai motinos palikimas. Cassie mama nebuvo eilinis miestelio gyventojas, ji buvo rašytoja, kuri garsino šį mažą miestelį. Tačiau Cassie buvo visai kitokia asmenybė. Po įvykio, kuris sugriovė jos asmenį gyvenimą jaunystėje ji nenorėjo turėti nieko bendro su šiuo miesteliu ir žurnale publikavo straipsnį, kuriame visiškai suteršė žmones gyvenančius šiame miestelyje. Po tokio straipsnio ji nebuvo itin laukiama viešnia mieste, tačiau grįžus ji kardinaliai pakeitė įprastus miestelėnų gyvenimus.

orgy-1

Kino filmo “How to Plan an Orgy in a Small Town” kadras

Paprasti miestelio gyventojai, kuriems susilaukti vaikų yra vienas iš svarbiausių gyvenimo tikslų, tuojau sulauks neeilinio pasiūlymo – sudalyvauti orgijoje. Kiekvienas iš orgijos dalyvių turi savo istoriją ir savo priežastis, kodėl jie nori dalyvauti joje. O visam šios orgijos paradui vadovauja pagrindinė herojė Cassie.

Adam Mitchell (Ennis Esmer) žmogus, atsakingas už Cassie požiūrį į gyvenimą – klasikinis šio miestelio gyventojus. Jis sužlugdė jos jaunystę su savo begėdišku poelgiu. Nesugebėdamas tinkamai prarasti nekaltybės, jis užsirakina tualete ir palieka Cassie be rūbų tik su apatiniais kitų paauglių teismui. Užtikta kitos bendraamžės tėvų kambaryje, kuriame norėjo prarasti nekaltybę, Cassie yra išvaroma iš vakarėlio. Kadangi mielasis Adamas buvo užsirakinęs tualete su jos rūbais Cassie keliauja namo tik su apatiniais. Šis įvykis visiškai sužlugdė jos gyvenimą ir nuo to laiko ji jautė tik neapykantą šiam miesteliui.

orgy-4

Kino filmo “How to Plan an Orgy in a Small Town” kadras

Pagrindinės veikėjos gyvenimas susiklostė šveilniai tariant neįdealiai. Prisižadėjus parašyti knygą ir paėmus didelį avansą Cassie niekaip negauna įkvėpimo ir nesugeba nieko parašyti. Knygų leidėja laukia žinių iš rašytojos ir perspėja ją, kad nieko gero nesitikėtų, jei neatliks užduoties, už kurią jau paėmė pinigus ir juos jau išleido. Atvykus į gimtąjį miestą jos draugė Alisa (Katharine Isabelle) pakiša jai mintį pasinaudoti susiklosčiusia situacija, suorganizuoti orgiją ir iš to parašyti knygą. Pati Alisa turi savų motyvų dalyvauti orgijoje. Po santykių su kitu orgijos dalyviu Briusu (Mark O‘Brien), kuris sudaužė jos širdį, ji stengiasi permiegoti su kuo daugiau vyrų norėdama įskaudinti savo oficialiai vis dar esamą vyrą. Briusas niekaip nenori pripažinti skyrybų ir nepasirašo skyrybų dokumentų. Į šią orgiją jis žiūri kaip į šansą atgauti savo pasitikėjimą, o galbūt net ir susitvarkyti savo santykius su Alisa.

orgy-3

Kino filmo “How to Plan an Orgy in a Small Town” kadras

Nemažiau svarbi filmo asmenybė yra Heather Mitchell (Lauren Lee Smith) žmogus, kuris užtiko Cassie pusnuogę savo tėvų kambaryje ir išvarė ją lauk. Ji buvo viena iš tų žmonių, kuri svariai prisidėjo prie dabartinės Cassie atsiradimo. Heather susituokė su Adamu ir jie kartu įnirtingai stengėsi susilaukti vaikų. Tačiau Heather sužinojus jog Adamas yra nevaisingas norėjo visą tai nuo jo nuslėpti ir pastoti jau nebesvarbu kokiais būdais. Vienas iš jų buvo dalyvavimas orgijoje ir bandymas pastoti nuo bet kurio iš orgijos dalyvių.

Orgija pasitaikė tikrai neeilinė ne vien tik dėl to, kad tai pažįstamų žmonių orgija mažame miestelyje. Orgijos dalyviai raktas į puikią komediją, kur kiekvienas personažas turi savo gyvenimiškas problemas, kurias filmo kūrėjai perteikia taip, kad mes galėtume smagiai nusijuokti ir taip pamiršti savo kasdienines problemas.

Taip pat skaitykite: „Skaitovas“ – pirmas kartas su moterimi pakeitęs visą likusį gyvenimą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: