instagram.com archyvo nuotr.

Visuotinai yra priimta, kad hidžabus vilkinčios musulmonės nėra tipinės gražuolės, demonstruojančios nepriekaištingą makiažą. Mes jas matome kaip kuklias, paprastas, po religiniu galvos apdangalu pasislėpusias moteris. Tačiau yra daugybė pavyzdžių, jog hidžabas netrukdo merginoms pasigražinti ryškiomis spalvomis bei nuostabiai atrodyti. Jums pateikiame musulmones merginas, kurios dalinasi savo nuotraukomis internete bei susilaukia didžiulio palaikymo.

Farisa Safrina savo Youtube kanale dažnai apžvelgia naujausias makiažo madas, tai leidžia jai neatsilikti nuo naujausių produktų bei pateikti savo nuomonę apie juos. Mergina pateikia puikias vaizdo pamokas, ką daryti norint savo antakius priversti atrodyti nepriekaištingai.  Ji Instagram socialiniame tinkle turi jau daugiau nei 40 tūkstančių sekėjų ir jų skaičius vis didėja.

A photo posted by Farisa Safrina (@farisafrina) on

Mergina Instagram portale prisistatanti kaip „Make up by Diva Doll“, turi jau daugiau nei 33 tūkstančių sekėjų taip pat neatsilieka nuo naujausių makiažo tendencijų.

Devyniolikmetė Asyalliee Ahmad savo Youtube paskyroje moko merginas kaip pasidaryti viską, nuo natūralaus kasdieninio makiažo iki vakarinio, elegancija dvelkiančio makiažo.

A photo posted by 19 ?? (@asyalliee) on

Gražuolė kanadietė, save pristatanti kaip „Osobbeauty“ yra puikiai įvaldžiusi veido kontūravimo meną, to galite išmokti vos prieš metus sukurtame, jos Youtube kanale.

A photo posted by Designa (@osobbeauty) on

Denveryje gyvenanti, susituokusi bei vaikų turinti Nura Afia puikiai suderiną šeimyninį gyvenimą bei 213 tūkstančių prenumeratorių turintį Youtube kanalą. Jame ji pasakoja apie savo odos priežiūros įpročius, valymo procedūras bei demonstruoja makiažo aplikacijas.

A photo posted by Nura Afia *CoverGirl* (@nuralailalov) on

Dina Tokio – dizainerė, kuri internete apžvelgia visas naujausias tendencijas, makiažo įrankių naujoves, kurias galite rasti parduotuvėse, taip pat moko savo sekėjas/jus makiažo triukų bei paslapčių.

A photo posted by D I N A T O K I O (@dinatokio) on

Dėl persirenginėjimo įvairiais personažais žinoma Saraswati, savo pateikiamų personažų neatsieja nuo savo religijos ir pritaiko makiažą bei kostiumus prie hidžabo.

A photo posted by Saraswati? (@queenofluna) on

Malaizijoje gyvenanti Aqira Azlah yra žymi dėl savo nepriekaištingu akių makiažo, padūmavusių akių bei kruopščiai nupieštų akių vokų pravedimo.

A photo posted by @aqirazlah on

Musulmonė, taip pat derinanti šeimą su grožio pasauliu, Yasemin Kanar, geba pasidaryti įvairų makiažą. Nebijanti nei tamsių nei šviesių tonų moteris rodo pavyzdį, kaip užsidengusi plaukus bei kūną ji nenustoja spinduliuoti grožiu.

A photo posted by YazTheSpaz89 (@yazthespaz89) on

Sabina Hannan turi virš 66 tūkstančių prenumeratorių savo Youtube paskyroje, puikiai atlieka įvairias makiažo technikas bei to moko jus. Demonstruoja kaip įvairiais būdais galima užsidėti hidžabą.

Taip pat skaitykite: TOP 10 „YouTube“ mados ir grožio vlogerių

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: