Bryan Lee Cranston (61 m.) yra amerikiečių aktorius, scenaristas, ir režisierius. Geriausiai jis yra žinomas dėl vaidmens nusikalstamumo dramos seriale „Bręstantis blogis”. 

Po to, kai jis ir jo žmona Robin Deardenas 1989 m. susituokė, jie savo medaus mėnesio metu kelionėje po Europą užsiiminęjo seksąu traukinyje, kuriuo keliavo iš Šveicarijos į Italiją. Prieš kelionę, jų kelionių agentas susipažindino su įdomiu faktu apie važiavimą.

Kelionių agentas jiems apie kelionės atkarpą pasakė: “Beje, trečiasis tunelis yra 50 minučių trukmės. Tradiciškai medaus mėnesio dalyviai gali pasinaudoti tuo laiku savo reikmėms”.

Traukinys, kuriame keliavo Cranstonas ir žmona Robin, gabeno, ne tik keleivius, bet ir jų automobilius, todėl garsioji pora išliko savo transporto priemonėje visą laiką, apsupti kitų automobilių su jų šeimininkais. Kai traukinys pateko į trečiąjį tunelį, jis buvo toks pat tamsus, kaip ir apibūdino kelionių agentas.

“Ten buvo vsisiška tamsa”- prisimena Cranston.- “Net negalėjau matyti savo rankos priešais veidą … Tai buvo įdomu.”

Deja, poros “X” įvertinta veikla nebuvo taip planuota.

“Staiga per trumpą laiką pradėjau matyti savo gražios žmonos veido bruožus ir aš galvojau, kad mano akys apako”, – sakė Cranston, prieš tai pridurdamas, kad traukinys pateko į “dienos šviesą”, o jie abu buvo visiškai nuogi.

“Priešais važiuojantys vaikai ir jų močiutė šaukė:” Ne ne ne ne “. Jos žvilgsnis buvo toks, lyg sakytų ” Tu! Kaip? Ne! “, – sakė vyras.

Bryanas Cranstonas baigė savo siaubo istoriją atskleisdamas savo žmonos reakciją.

“Mano nuostabi žmona man pasakė tris žodžius, kuriuos visada norisi išgirsti: Atsitrauk nuo manęs!.

Taip pat skaitykite: „HBO“ kanale – nauji „Sostų karų“ kūrėjų planai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: