Kai teisės studentė Jessica Rodriguez pasipiršo savo merginai Chelsea Miller, ji nesitikėjo, jog jų sužadėtuvės pasklis po internetą bet, dėka vienos nepažystamos moters reakcijos, sužadėtinės patyrė didžiulį palaikymo antplūdį iš viso pasaulio. Čikagoje gyvenanti pora susižadėjo to paties miesto meno instituto muziejuje, klasikinių skulptūrų apsuptyje. Rodriguez buvo pasamdžiusi fotografą Eduardo Sanchez Perry, kad šis užfiksuotų nepamirštamą gyvenimo akimirką nuotraukoje. Be abejonės, sužadėtinės yra pagrindinės nuotraukos „žvaigždės“ tačiau nuotraukoje užfiksuotos trečios moters reakcija yra tokia nuoširdi, jog ji negali likti nepastebėta. Stebint sužadėtuves, kurios nutiko prieš pat šios moters akis, nepažystamosios šypsena yra švytinti ir kupina laimės.

Rodriguez jaunesnysis brolis Karlas pasidalino šia nuotrauka Twitter svetainėje ir po ja parašė: „Mano sesuo šiandien pasipiršo savo merginai, bet pažiūrėkite į šios senyvos moters reakciją.“ Ši nuotrauka greitai paplito internete ir sulaukė virš 111,000 pasidalinimų ir daugybės žmonių palaikymo. „Aš – ta moteris“ sakė twitter naudotoja @theFlemface.

Pati Rodriguez buvo taip susijaudinusi dėl sužadėtuvių, jog net nepastebėjo nepažystamosios moters, kuri sėdėjo netoliese, ir jos reakciją pamatė tik nuotraukose. „Dievinu jos reakciją. Kad ir kas ji bebūtų, mes dėkojame jai už nuoširdumą. Ji pavertė mūsų sužadėtuves dar nuostabesnėmis.“ Rodriguez sakė BuzzFeed. Jos brolis taip pat pakomentavo šį nutikimą, sakydamas: „Aš esu labai laimingas, jog ši LGBT nuotrauka paplito internete, nes ne kiekvieną dieną toks nutikimas sulaukia tokio šilto žmonių palaikymo.“

art-museum-engagement-1

art-museum-engagement-5

art-museum-engagement-7

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: