© Rūta Vilčinskaitės nuotr. / KaunoZinios.lt

Kaune, netoli Savanorių prospekto įsikūręs „Amber Grill“ restoranas patraukė savo paprastumu ir kartu pastebimu amerikietišku stiliumi. O jei mėgstate sočiai bei skaniai pavalgyti, ši vieta turėtų palikti gerą įspūdį. Tai puiki išeitis tiems, kuriems atsibodo visi kiti greito maisto restoranai.

Trečiadienio vakaras. Restorano lauke sėdi moteris ir laukia savo patiekalo. Viduje groja muzika, padavėja plačiai šypsosi ir visiškai ramu. Tokį vaizdą išvydau pirmą kartą apsilankius „Amber Grill“. Įėjus į vidų visų pirma akys krypsta į didelį meniu pakabintą ant sienos, kuriame surašyti visi patiekalai ir jų kainos. Greitomis peržiūriu meniu ir maloniai apsidžiaugiu. Kainos tikrai prieinamos. Ir viskas taip skaniai skamba, tad nieko nelaukusi užsisakiau. Dauguma klientų giria šio restorano mėsainius, tačiau man norėjosi pabandyti kažko kito. Aš užsisakiau skorpionžuvę su kuskusu bei salotomis (12,90 lt.) o mano palydovas užsisakė jautienos kepsnį su gruzdintomis bulvėmis bei salotomis (18,90 lt.). Nors diena buvo šilta, lauke atsisėsti atsisakėme, nes restoranas arti gatvės, girdėjosi transporto priemonių šurmulys. Laukti ilgai neteko, apie 10-15min.

© Rūta Vilčinskaitės nuotr. / KaunoZinios.lt

Pamačius patiekalus, pirma mintis buvo, kad porcijos mažokos, bet tikriausiai dėl to, kad buvome labai išalkę.  Pradėjus skanauti nuomonė pasikeitė. Maistas labai sotus, viskas tarpusavyje idealiai dera. Sultingas jautienos  kepsnys su padažu, bulvytės ir salotos su padažu, tiems, kurie nėra žaliagalviai, šis patiekalas kaip tik.  Skorpionžuvė, ant kurios taip pat įmantrus padažas, kuskusas su razinomis bei salotos su padažu. Žuvis buvo aštresnė, bet kuskusas su razinomis davė saldumo, o salotos gaivumo bei lengvumo.

Kainos bei asortimentas. Šiame restorane galite paragauti ne tik mėsainių, kepsnių, bet ir sumuštinių, salotų, mėsos vėrinukų. Pavyzdžiui mėsainių kainos prasideda nuo 7,90 iki 8,90 litų. Sumuštinių kainos nuo  6,90 iki 8,90 litų, salotų kainos nuo 9,90 iki 14,90 litų.

© Rūta Vilčinskaitės nuotr. / KaunoZinios.lt

Restorano aplinka jauki, šviesi. „Amber Grill“  primena amerikietišką greito maisto restoraną. Bet tai toli gražu neprilygsta populiariems restoranams, kurie garsėja savo mėsainais. Tai restoranas, kuriame gali valgyti ir visa šeimą, kartu su vaikais. Valgant mėsainį aiškiai matyti jo sudėtis, mėsa, salotos ir panašiai, o ne mėsos maltinukas, kurio sudėtis nėra aiški. Taip pat gamybos procesą galite matyti patys, nes už baro yra tarsi langelis, pro kurį matosi dirbantis virtuvės šefas.

© Rūta Vilčinskaitės nuotr. / KaunoZinios.lt

Maistas: 3 Jeigu nesate vegetaras, šis įvertinimas yra geriausias. Maistas labai sotus, bei skanus. Taip pat yra nemažas pasirinkimas. Bet kaip ir minėjau, praktiškai visuose patiekaluose yra mėsos, tad vegetarams pasirinkimas nėra itin didelis.

Aplinka: 3 Restoranas arti gatvės, girdėti transporto priemonių šurmulys. Pats restoranas jaukus, labai paprasto stiliaus.

Aptarnavimas: 4 Padavėjos šypsena, pasitinkanti klienta jau prie iėjimo į restoraną, labai pakelia nuotaiką. Maisto laukti ilgai netenka, nes darbutojai sukasi tikrai greitai.

Verta aplankyti: 3 Jei Jums pabodęs namuose ruoštas maistas, šis restoranas puiki vieta šiek tiek paįvairinti savo meniu. Jame galite apsilankyti ir per pietų pertrauką, ir skubant namo, pasiimti maisto išsinešimui, taip pat laiką praleisti su šeima ar draugais.

Galutinis įvertinimas:

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: