© Kevin Peterson

Kevino Peterseno kūryba primena pasaką, kurioje visada sutiksime tiek vaikus, tiek ir gyvūnus, tačiau jo kūryba išsiskiria tuo, jog menininkas savo kūriniuose atskleidžia tikrąją žmonių ir pasaulio pusę.

Kevinas Petersonas gimė 1979 metais, Nevadoje. Po mokyklos baigimo jis studijavo meną ir psichologiją, tačiau baigęs studijas Kevinas tris metus dirbo inspektoriumi, prižiūrėjo lygtinai paleistus nuteistuosius. Vėliau jaunas vyras prarado darbą bei turėjo asmeninių sunkumų dėl savo gyvenimo, nes ilgą laiką svaiginosi alkoholiniais gėrimais ir vartojo narkotikus.

Nuo 2005 metų Kevino Petersono gyvenimas visiškai pasikeitė. Vyras atsisakė žalingų įpročių ir pajuto neapsakomą meilę ir aistą tapybai. Kevinui, tai buvo tarsi išsigelbėjimas ir savęs atradimas iš naujo.

Kevino Peterseno kūryboje atsispindi vienišumas, keistumas, išgyvenimas. Taip pat vyras tikina, kad dažnos temos kurios atsispindi jo kūriniuose yra miestų griūvėsiai, kurie perteikia sielvartą, vienišumą, viltį. Tačiau, nors ir kūryboje galime įžvelgti liūdesio ir susimąstymo temas, vyras savo kūriniuose tai stengiasi perteikti optimistiškai, nepaisant to, meno darbuose vyrauja šiltos, ryškios, geras emocijas suteikiančios spalvos.

peterson-2

peterson-3

peterson-4

peterson-5

peterson-6

peterson-7

peterson-8

peterson-9

peterson-10

Taip pat skaitykite: Medis, bronza ir vanduo. Lenkų kilmės skulptorė, dalinasi neįprasto grožio fontanų kolekcija [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: