Mokslo metų pradžiai – nemokami kvietimai į futbolo rungtynes
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Naujų mokslo metų proga moksleiviai galės nemokamai stebėti penktadienį, rugsėjo 2 d., Kaune vyksiančias Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes tarp Lietuvos ir Lichtenšteino nacionalinių rinktinių.

Rugsėjo 1-ąją Lietuvoje vyks naujų mokslo metų šventės, o rugsėjo 2 dieną Lietuvos futbolo federacija kviečia moksleivius su tėvais kartu praleisti laiką stebint futbolo rungtynes.

„Suprantame, kaip moksleiviems nelengva baigti vasaros atostogas ir sunku pradėti naujus mokslo metus. Kad būtų linksmiau, suteiksime galimybę jiems nemokamai stebėti Lietuvos rinktinės dvikovą ir pamatyti geriausius futbolininkus iš arti“, – sakė LFF prezidentas Liutauras Varanavičius.

Atsižvelgiant į UEFA reikalavimą, dėl kurio visi žiūrovai turi turėti atskiras sėdimas vietas su bilietais, norintiems nemokamai įeiti į rungtynes reikės pasiimti kvietimus. Du kvietimus galima gauti įsigyjant bilietą į rungtynes ir pateikus moksleivio pažymėjimus BILIETAI.lt kasose.

LFF tradiciškai į Lietuvos rinktinės rungtynes taip pat pakvietė organizuotas vaikų iš sporto mokyklų ar futbolo klubų grupes, o taip pat pastaraisiais metais dalyvavusius įvairiuose ilgalaikės masinio futbolo programos „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ projektuose.

Abiejų rinktinių žaidėjus į aikštę išves „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ programos „Futboliuko“ aktyvaus projekto dalyvio ir skleidėjo Kauno lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ vaikai.

Lietuvos ir Lichtenšteino rinktinės rugsėjo 2 dieną susitiks Kauno S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadione nuo 18 valandos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: