Tapymo ant kūno menininkė Trina Merė nepaliauja stebtinti savo darbais, kurie įdomiai maskuoja jos modelius. Kūrinių rinkinyje, pavadintame Saldi Laisvės Šalis Merė pristato savo modelius ikoniškų paminklų fone, nuo Baltųjų Rūmų iki Laisvės Bokšto. Šie istoriniai architektūros paminklai tampa fonu menininkės darbams.

Jessica Mellow suteikė savo kūną, ant kurio buvo nutapyta dalis Baltųjų Rūmų. Ranka ant širdies, ji prisiekia ištikimybę savo šaliai ir prašo Amerikiečių, kad šie atkreiptų dėmesį į dalykus, už kuriuos jie turėtų būti dėkingi. Meninikė prašo modelių, kad šie išbandytų keletą skirting pozų, kol galiausiai pasiekiamas norimas rezultatas. Kai kuriais atvejais modelių pozos atspindi ypatingą reikšmę, kaip pvz., vienas iš jos darbų prie Linkolno memorialo. „Šiame darbe Afrikos Amerikiečių gymio modelis tiesia pagalbos ranką Kaukaziško gymio modeliui prieš Linkolno Memorialą. Sakyčiau reikšminga.“ teigia autorė.

Kartais netgi linksmi netikėtumai nutinka prieš padarant finalinę nuotraukos versiją. Vienoje iš nuotraukų matomas nustebęs Beno Franklino persirengėlis, einantis link vieno iš modelių prie Nepriklausomybės rūmų Filadelfijoje. Merė nori, jog žiūrovai jos meną interpretuotų ir „sukurtų savo pačių idėjas apie mano darbą, tačiau dažnai mano darbai atspindi kūno priėmimo idėjas,“ ji sakė Time Out New York. „Tikiuosi, jog žmonės žiūrėdami į mano meną kalbės apie kūną. Manau, jog mano kūriniai turėtų paskatinti žmones priimti savo kūnos tokius, kokie jie yra.“ Daugiau menininkės idėjų galite išgirsti video medžiagoje, pateiktoje žemiau.Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-3
Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-1

Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-6
Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-5

Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-2

Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-7

Trina-Merry-Sweet-Land-Liberty-Bodypainting-4

Taip pat skaitykite: Nestandartinės kūno formos Julia Busato fotografijose

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: