Iš J. Bideno besišaipantis D. Trumpas pats neišvengė liapsuso. EPA-ELTA nuotr.

Iš JAV prezidento Joe Bideno vis besišaipantis Donaldas Trumpas pats neišvengė liapsuso. Rinkimų kampanijos renginyje Ričmonde jis J. Bideną supainiojo su buvusiu JAV prezidentu Baracku Obama – paprastai euforiška D. Trumpo publika tada staiga nutilo, rašo „The Guardian“.

„V. Putinas taip negerbia B. Obamos, kad pradeda grasinti branduoliniais ginklais. Jūs tai girdėjote. Branduoliniais. Jis šiandien pradeda kalbėti apie atominius ginklus“, – sakė į Baltuosius rūmus sugrįžti siekiantis D. Trumpas.

Į liapsusą  būtų galima nekreipti dideli dėmesio, jei 77-erių D. Trumpas pats reguliariai nesityčiotų iš 81-erių savo oponento J. Bideno psichinės būklės. Vis dėlto abu garbaus amžiaus  politikai mažai nusileidžia vienas kitam, kai kalbama apie tokio pobūdžio klaidas. D. Trumpas prieš septynerius metus kadenciją baigusį B. Obamą jau trečią kartą per šešis mėnesius supainiojo su J. Bidenu.

Tačiau daugeliui rinkėjų JAV nerimą kelia pirmiausiai J. BIdeno amžius. Šis, kalbėdamas apie humanitarinę pagalbą palestiniečiams, praėjusią savaitė supainiojo Ukrainą su Gazos Ruožu.

Rasa Strimaitytė (ELTA)

Rekomenduojame

Naujienų agentūros ELTA informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "NAUJIENŲ AGENTŪRA ELTA" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: