„Paper Time Machine“ katalogo nuotr.

Leidinys „Paper Time Machine“ yra neįtikėtinas bendradarbiavimas tarp Retronaut kūrėjo ir kuratoriaus Wolfgango Wildo ir Jordano Lloydo iš Dynamichrome. Šioje knygoje daugiau kaip 100 fotografijų buvo kruopščiai ištirtos ir atkurtos taip, kad istorija galėtų prisikelti iš naujo.

Nuo ikoniškų nuotraukų, tokių kaip Dorothea Lange Migranto motina ir Lewis Hine Elektrikas, iki žvilgsnių į žymiausių architektūrinių paminklų statybas, gyvybingas detales paryškinant kiekviename paveikslėlyje.

Knygoje, visos 124 spalvotų nuotraukų yra suderintos su juodų ir baltų darbų versijomis, leidžiant skaitytojams suprasti kokią įtaką duoda spalvų koregavimas.

Tarp daugybės nuotraukų galime rasti ir fotografijų rinkinį iš Ellis salos, orginaliai datuojamos net 1900-aisiais metais. Lloydas puikiai perteikia šių nežinomų imigrantų iš viso pasaulio tikinčių rasti geresnį gyvenimą Jungtinėse Amerikos Valstijose spalvą ir charakterį. Per šias spalvas galime justi artumą laikui ir problemoms su kuriomis susiduriame patys.

Lloydas teigia: Šios detalės sulieja dešimtmečių atotrūkį tarp to, ką visi jaučiame. Tai padeda mums šiek tiek geriau suprasti pasaulį, kadangi per spalvas mes ir sąveikaujam su juo.

1

2

3

4

5

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

99

Taip pat skaitykite: Elegantiškas judesio tyrinėjimo projektas įamžino šokio grožį ir graciją [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: