Markas Zukerbergas / Asmeninio FB archyvo nuotr.

Facebook įkūrėjas Markas Zuckerbergas, transliuodamas tiesioginį klausimų ir atskymų video savo Facebook paskyroje, privalėjo paneigti gandus, kad jis yra driežažmogis (angl.: lizard).

Atsiradus galimybei tiesiogiai filmuoti ir transliuoti video per savo Facebook paskyras, socialinio tinklo naudotojai tarsi pašėlo – kasdien vartotojai savo profiliuose pasidalina daugiau nei 8 milijardus įvairiausio pobūdžio bei trukmės tiesioginių transliacijų.

Stebėdamas nuolat augantį live video populiarumą, Facebook įkūrėjas Markas Zuckerbergas taip pat neatsispyrė šiai galimybei. Pasikvietęs į pagalbą amerikiečių komiką Jerry Seinfeldą, milijardierius pasidalino pirmuoju tiesioginiu savo video, kurio metu socialinio tinklo naudotojai, galėjo užduoti jiems rūpimus klausimus.

Markas Zukerbergas foto

Marko Zukerbergo asmeninio FB archyvo nuotr.

Nors transliacija prasidėjo gana rimtai, aptarinėjant pasaulinius įvykius, tačiau jau 8-tą minutę, vienas iš video žiūrovų, uždavė komišką klausimą, sukėlusį daugiausiai diskusijų: „Markai, ar tiesa, kad tu esi užsislaptinęs driežažmogis?“ Tiesa, šis klausimas, iš pradžių, Facebook įkūrėją pralinksmino, tačiau jau po kelių sekundžių jis ėmė elgtis nervingai, bei nusukęs žvilgsnį nuo kameros ir keletą kartų apsilaižęs lūpas atsakė: „Šiuo atveju aš turiu atsakyti ne. Aš nesu driežažmogis“. Tokia milijardieriaus reakcija į klausimą, bei elgesys sukėlė dar daugiau spėlionių, apie neva slepiamą jo tapatybę.

Markas Zukerbergas 5

Marko Zukerbergo asmeninio FB archyvo nuotr.

Gandai, kad Markas Zuckerbergas yra ateivis driežažmogis, prasidėjo dar 2010 metais, kai jo nuotrauka, stambiu planu, pateko ant žurnalo „Time“ viršelio, kuriame jis skelbiamas metų žmogumi. Šias spėliones paskatino neįprastai ryškiai žalios Facebook įkūrėjo akys, kurios nuotraukoje panašios į roplio akis. „Markas Zuckerbergas atrodo kaip driežas žmogaus odoje“ – žurnalo viršelį komentavo daugelis skaitytojų.

Markas Zukerbergas Facebook

Marko Zukerbergo asmeninio FB archyvo nuotr.

Konspiracinė teorija teigia, kad žemėje tarp žmonių vaikšto užsimaskavę ateiviai, panašūs į roplius, siekia net Senovės Romą. Tikintys šia teorija, teigia, kad driežažmogiai į žemę atkeliavo prieš daugybę tūkstančių metų ir išmoko užsimaskuoti, bei tapti panašiais į žmones. Tačiau labiausiai jie išsiskiria neįprastai ryškiomis, dažniausiai žaliomis akimis ir gebėjimu keisti vyzdžių formą, bei savo pomėgiu valgyti mažai termiškai apdorotą maistą.

Oculus

Marko Zukerbergo asmeninio FB archyvo nuotr.

Vienas iš pagrindinių, driežažmogių teorijos skelbiamų faktų, yra tai, kad jie yra daug protingesni, nei žmonės, todėl sugeba kontroliuoti ir pavergti mūsų mintis, taip valdydami pasaulį. Atlikus apklausą, paaiškėjo, kad šia teorija, bei driežažmogių minčių valdymo galia tiki daugiau nei 4% amerikiečių, o ropliais-ateiviais laikomi didžioji dalis įtakingiausių politikos veikėjų, bei scenos žvaigždžių, tokių kaip: Barackas Obama, Princesė Diana, Angelina Jolie, Justinas Bieberis, Elžbieta II ir kt.

Taip pat skaitykite: „Facebook“ blokuos nepatikimas naujienas, teigia Markas Zuckerbergas užkandžiaudamas gyvu delfinu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: