Organizatorių archyvo nuotr.

Dar pakankamai neseniai šis prekinis ženklas buvo mažai žinomas. Kadangi jo kuriamus produktus sėkmingai avėjo tik tos, kurioms išskirtinai rūpėjo pėdų komfortas. Tačiau viskas pasikeitė žaibiškai, kai per trumpą laiką visame pasaulyje išpopuliarėjo tokia avalynė ir tapo neatsiejama nuo madingiausių derinių. Ji puikiai atitinka šiuolaikinius moters poreikius – jaustis gerai ir atrodyti stilingai bei išsiskirti. Tuo labiau, kad tokios basutės bei šlepetės gali būti derinamos prie pačios įvairiausios aprangos. Todėl belieka vienintelis klausimas – kuris derinys bus geriausias būtent jums?

Kaip atrasti idealų derinį?

Nors mados nuolat keičiasi, tačiau kiekviena turime individualų stilių. Mėgstame tam tikras spalvas, detales ar netgi konkrečius prekinius ženklus. Kurie jau sėkmingai užsitarnavo vietą ne tik jūsų spintoje, bet ir tarp geriausių bei stilingiausių derinių. Todėl nuo to reikėtų ir pradėti. Kadangi platus birkenstock asortimentas leis šią avalynę sėkmingai priderinti prie praktiškai bet ko. Dažniausiai tai nebus ryškus akcentas, tačiau daugiau bendro stiliaus apjungimas į harmoningą visumą, kartu leidžiantis išsiskirti bei jaustis patogiai.

Organizatorių archyvo nuotr.

Taigi, galite netgi pabandyti įsivaizduoti, kokia spalva labiausiai patiktų ar tiktų prie jau turimų drabužių? Bet tikrai nereikėtų savęs riboti, kadangi šiomis dienomis avalynė jau nebeturi būti nuobodi ar paprasta. Todėl galima drąsiai rinktis ir pačias ryškiausias spalvas, kurios puikiai derės prie pavasariškų ar vasaros derinių. Jie gali tapti pagrindiniu aprangos akcentu, jeigu tą dieną norisi kažko išskirtinio. Kitu atveju galima pasirinkti iš daugybės ne tokių iššaukiančių modelių, kurie puikiai atspindi dabar itin madingą pastelinių spalvų gamą.

Ar tai tikrai toks universalus variantas?

Šiomis dienomis aprangos įvairovė tokia didelė, kad kiekviena gali nesunkiai išsiskirti. Kadangi ir drabuziai moterims gali būti patys įvairiausi. Bet svarbiausia, kad jie puikiai derės prie daugelio basučių ar šlepečių. Toks derinys jau tapo neatsiejamas nuo laisvą, bet tuo pačiu ir subtiliai menišką stilių mėgstančių moterų. Todėl ryškios spalvos, išskirtiniai raštai, laisvai krentantys drabužiai, papildomi aksesuarai, o kartais ir įprasti džinsai – visa tai nesunkiai leis atrodyti madingai. Tuo labiau, kad toks stilius nė kiek neįpareigoja ir suteikia visišką laisvę eksperimentams, kai svarbiausia tampa tai, kaip jaučiatės jūs pati.

Bet tai nereiškia, kad mėgstančios ne tokį laisvą stilių moterys turėtų avėti vien tik batelius. Kadangi net ir prie išskirtinių prekinių ženklų, tokių kaip https://modivo.lt/c/modivo/prekiu_zenklai:marc_o_polo produktai, galime nesunkiai derinti šias basutes ir šlepetes. Nors toks derinys gali skambėti ir ne visai įprastai, tačiau šiomis dienomis būtent tokia ir yra mada. Ir tikrai ne atsitiktinai, kadangi tai leidžia suderinti komfortą su stiliumi. Net, jeigu keliaujate vakaro praleisti mieste. Tai kaip tik bus puiki proga atrodyti stilingai.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: